REPLAY VIDEO
toggle volumeSOUND ON Neem contact op...
 • Impressie

  Hieronder enkele voorbeelden van thuisbioscopen die door Thuisbioscoop Limburg zijn gebouwd of waar we een bijdrage aan hebben geleverd tijdens of na de bouw.

  Bent u benieuwd hoe dit in het "echt" klinkt en uitziet? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kom langs in Eijsden om dit alles onder het genot van koffie & vlaai te ervaren... U zult niet teleurgesteld worden!

  Over ons

  Stephan van Lumig:
  Al van jongs af aan ben ik zeer geïnteresseerd in alles wat met techniek, computers en audio/video te maken heeft. Ik koos aan het MBO elektronica als studierichting en studeerde later aan het HBO af als software programmeur. Tijdens mijn studententijd was ik dan ook geregeld bezig met een combinatie van beiden: met software diverse hardware besturen. Door dit "gehobby" deed ik op al deze vlakken veel kennis op, dat kon nog eens van pas komen...

  Op het moment dat ik als student op mezelf ging wonen moest ik natuurlijk ook een beamer hebben: gamen en films kijken op een groot scherm, dát zou geweldig zijn! 

  Door mijn passie en enthousiasme ben ik in der loop der jaren door heel wat familieleden, vrienden en kennissen gevraagd om ook bij hun een beamer te plaatsen en het bijbehorende audio-gedeelte te verzorgen. Uiteindelijk is hierdoor Thuisbioscoop Limburg ontstaan. Ik laat u graag mijn kennis en kunde zien tijdens het bouwen van uw eigen thuisbioscoop!

   

  Thuisbioscoop Limburg busje

  FAQ

  WAT KOST EEN THUISBIOSCOOP?

  De prijs van een thuisbioscoop hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste en meest bepalende punten zijn: de afmetingen van de ruimte, de apparatuur en de verdere inrichting. U kunt het zo gek maken als u wilt natuurlijk, dus een echte bovengrens is er eigenlijk niet. De minimale grens wordt dus door uzelf bepaald, maar ik denk graag (en kostenbesparend) met u mee om tot een (voor u) schappelijke prijs te komen.

   

  KAN IK OOK BIJ JULLIE TERECHT VOOR BIJVOORBEELD EEN NIEUWE TV?

  Wij verkopen zelf geen tv's, maar (aankoop)advies geven doen we graag! Door onze goede connecties in de audio/video-wereld zullen we in de meeste gevallen zelfs korting kunnen regelen op de nieuw aan te schaffen tv.

   

  LEVEREN JULLIE OOK LOSSE (audio/video) APPARATUUR?

  In principe bouwt Thuisbioscoop Limburg alleen complete thuisbioscopen en levert hierbij ook alle apparatuur.
  Voor "losse" audio-apparatuur kunt u bij onze partner Hifi-Limburg terecht. Wel staat er geregeld 2e hands apparatuur (gebruikt voor demo's en/of door inruil verkregen) te koop. Neem hiervoor een kijkje in de te koop sectie.

   

  BOUWEN/WERKEN JULLIE ALLEEN IN LIMBURG?

  Nee, we verrichten ook werkzaamheden buiten Limburg, maar we zijn voornamelijk in (zuid)Limburg actief.

   

  HEEFT THUISBIOSCOOPLIMBURG OOK EEN BEZOEKERSADRES?

  Ja. Maar alleen op afspraak. Neem daarvoor a.u.b. even contact op.

  Contact

  Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan a.u.b. contact op met:

  Stephan van Lumig
  +31 (0)6 4185 7455
  info@thuisbioscooplimburg.nl

  Kvk-nummer: 71161511

  Of gebruik onderstaand contact-formulier:

   

  Te koop

  Op dit moment hebben we niets te koop staan. Dit kan echter snel veranderen, dus komt gerust eens terug...

  Overig...

  Wij werken (onder andere) samen met de volgende partners:

   Hifi-Limburg             Gorissen-sfeervolwonen         Best Escape Maastricht  Baumans-Interieurbouw             Glashandel de Ster Maastricht